Prihlásiť sa Registrovať sa

Jedálničky


Jedálničky sú dostupné len pre našich členov

Prihlásenie

Registrácia

Náhodné blogy

Zobraziť viacej blogov?

Blogy (Strana 10)


Foto - Mikro mangold: Výživa, výhody a použitie v kuchyni.
Mikro mangold: Výživa, výhody a použitie v kuchyni.
Mikro mangold je chuťovo univerzálny druh mikrozeleniny vhodný do jedál aj nápojov. Obsahuje antioxidanty, ktoré pôsobia ako prevencia pred rakovinou. Čítať viac
Foto - Alfaalfa alebo lucerna – čo je to?
Alfaalfa alebo lucerna – čo je to?
Lucerna je liečivá rastlina s poriadnou dávkou zdraviu prospešných látok. Naučíme vás, čo všetko obsahuje. Čítať viac
Foto - Prekvapujúce fakty o červenom mikro kalerábe.
Prekvapujúce fakty o červenom mikro kalerábe.
Mladé výhonky kalerábu prinášajú telu minimálne 13 preukázateľných výhod. Prečítajte si, ktoré sú to. Čítať viac
Foto - Mizuna microgreens: fakty, benefity a oveľa viac.
Mizuna microgreens: fakty, benefity a oveľa viac.
Mizuna je aromatická, výrazná mikrozelenina s pozoruhodným profilom bioaktívnych látok. Ponúkame vám spôsoby, ako ju použiť v jedálničku. Čítať viac
Foto - Výnimočné pohánkové microgreens.
Výnimočné pohánkové microgreens.
Mikro pohánka obsahuje kompletné spektrum esenciálnych aminokyselín a rutín. Viete, ako tieto látky pomáhajú? Čítať viac
Foto - Zdravé tipy, ako využiť mladé sezamové microgreens.
Zdravé tipy, ako využiť mladé sezamové microgreens.
Mikro sezam je nielen chutný, ale hlavne výživný. Telu dodáva množstvo bioaktívnych látok, ktoré pomáhajú predchádzať chorobám. Čítať viac
Foto - Senovka grécka: rastlina ideálna nielen na podporu dojčenia.
Senovka grécka: rastlina ideálna nielen na podporu dojčenia.
Mikro pískavica je jednou z najliečivejších rastlín sveta. Spoznajte jej výhody a spôsoby, ako ju využiť naplno. Čítať viac
Foto - Veľký špeciál o tom, čo dokáže rakytníkový olej.
Veľký špeciál o tom, čo dokáže rakytníkový olej.
Rakytníkový olej je všestranný pomocník na pomoc pri rôznych ochoreniach a zdravotných problémoch. Ponúkame kompletný prehľad živín, účinkov a dávkovania. Čítať viac