Prihlásiť sa Registrovať sa

Jedálničky


Jedálničky sú dostupné len pre našich členov

Prihlásenie

Registrácia

Náhodné blogy

Zobraziť viacej blogov?

Vyvážené stravovanie bez chémie: Radavské mäso.

Radavská farma vám ponúka domáce mäsové špeciality bez konzervantov, stabilizátorov a farbív. Prečo je také chutné a zdravé?

Vyvážené stravovanie bez chémie: Radavské mäso.

Na našej farme milujeme jedlo bez zbytočnej, škodlivej chémie. Na zostavenie kvalitného, vyváženého jedálnička potrebujete iba to, čo rastie a žije vôkol vás. Poďte s nami získať návod, ako sa jednoducho a rýchlo postarať o prísun kvalitnej, živočíšnej bielkoviny so slovenským pôvodom.

Radavská farma vám ponúka domáce mäsové špeciality bez konzervantov, stabilizátorov či farbív. Mäso pochádza z kontrolovaného ekologického chovu od nášho priateľa, ktorý nám pravidelne dodáva čerstvé hovädzie a bravčové mäso. Zvieratá sú chované v súlade s prírodou, bez chémie, antibiotík, rastových hormónov a GMO potravy. Pri príprave dbáme na stopercentnú hygienu práce a sterilitu prostredia. Ponúkame rôzne chute a veríme, že každý z vás si nájde svojho obľúbenca.

Farma odporúča vyskúšať naše domáce:

Vyzreté hovädzie mäso z ekologického chovu

Údené mäso

Bravčové mäso vo vlastnej šťave v pohári

Poctivá bravčová šunka

Pravý šunkový salám

Inovecký salám

Párky z kvalitného mäsa bez odpadu

Klobásová zmes starej mami

Klobásy

Ryžové jaternice

Žemľové krvavničky

Domáce paštéty

Veselá farma vám garantuje čisté, čerstvé mäso prvotriednej kvality od lokálneho chovateľa. Toto mäso a mäsové výrobky sú vhodné pre každého, komu záleží na zdravom životnom štýle. Veľkej obľube sa tešia u:

  • silových športovcov,
  • ľudí vyhľadávajúcich kvalitné, čisté potraviny,
  • detí, ktoré potrebujú bielkoviny pre správny vývoj,
  • milovníkov tradícií,
  • ľudí, ktorí preferujú delenú stravu,
  • alebo tých, ktorí potrebujú kvalitné suroviny pre boj s ochoreniami alebo redukciu váhy.

Dobrý burger nikdy nie je zlý alebo - ako sa hamburger neprávom stal postrachom.

Poznáte tvrdenie, že je burger nevhodný a v zdravom jedálničku nemá čo robiť? Dobrá správa je, že domáci poctivý burger je naopak prínosom. Domáci burger z mäska od Veselej farmy obsahuje iba 100%-né, ľahko stráviteľné mäso bez odpadu, ktoré potrebuje k dokonalosti už len dve základné prísady - soľ a bylinky. Pretože skutočne kvalitné mäso potrebuje k majstrovskej chuti minimum prísad. Burger stačí „doťuknúť" čerstvou zeleninou z našej záhrady a pridať poctivú omáčku z Radavy. Výnimočné, jednoduché, rýchle - také je varenie s kvalitnými surovinami.

Tip, ako nepokaziť domáci burger: Hranolky plné prepáleného tuku z obchodu nahraďte našimi zemiakmi z Veselej farmy. Zemiaky stačí ľubovolne nakrájať, posoliť, okoreniť našimi bylinkami, hodiť na plech alebo gril a užívať si intenzívnu vôňu, ktorá pritiahne aj záujem suseda. :)

Vyvážené stravovanie nebolo nikdy jednoduchšie. Zverte sa do rúk tímu Veselej farmy, dôverujte našim produktom a sledujte, ako sa vám telo odvďačí energiou, silou a zdravím.


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho