Prihlásiť sa Registrovať sa

Jedálničky


Jedálničky sú dostupné len pre našich členov

Prihlásenie

Registrácia

Náhodné blogy

Zobraziť viacej blogov?

Omáčky zo slnkom zaliatej záhrady.

Cesta, ako sa stať výnimočným kuchárom nemusí byť tŕnistá. S našimi omáčkami a ovocnými nátierkami bude stravovanie zábavou.

Omáčky zo slnkom zaliatej záhrady.

Pristihli ste sa už pri tom, ako po perfektnom jedle vylizujete prázdny tanier? Nuž, my veru áno a preto sme sa rozhodli pripraviť zážitok aj pre vás. Chuťové bunky, traste sa! Prichádza omackovo.sk - omáčky od výmyslu sveta z pravých, kvalitných a lokálnych surovín z našej slnkom zaliatej záhrady v Radave.

Pre milovníkov jedla ponúkame omáčky rôznych textúr, chutí, farieb prírody a vôní. Ovocie, zeleninu a bylinky pestujeme bez akejkoľvek chémie, postrekov či chemických hnojív. Pre pestovanie starostlivo vyberáme tie najkvalitnejšie, pôvodné tzv. staré odrody rastlín. V žiadnom prípade neschvaľujeme a nepestujeme GMO plodiny.

Všetky suroviny v omáčkach do posledného gramu pochádzaju z rodinnej ekologickej farmy www.veselafarma.sk. Sme farma, ktorá robí veci inak. Naša záhrada sa nachádza v čistom prostredí bez smogu a čistota je pre nás prvoradá aj pri spracovaní plodín do našich láskyplných, chutných omáčok.

Všetky suroviny spracovávame až po úplnom dozretí plodu na rastline. Z každej omáčky máme limitovaný počet kusov podľa toho, akú úrodu nám príroda dopriala. Odporúčame preto zásobiť sa obľúbenou omáčkou včas. Ak sa stane, že váš favorit nie je na sklade, pokojne nás kontaktujte. Je totiž možné, že s dozretím ďalšej dávky zeleniny a ovocia sortiment opäť doplníme.

Hľadáte skôr ľahké, zeleninové jedlá, charakteristickú ovocnú sladkosť alebo dáte prednosť sýtym mäsových pokrmom? Poďťe si s nami vybrať to pravé. Ponúkame:

Domáce paradajkové omáčky

(s cesnakom, cibuľkou, bazalkou, rozmarínom, tymiánom, oreganom..)

Sladkokyslé omáčky

Pálivé omáčky so silou chilli papričiek

Domáce mäsové omáčky na cestoviny

Sladké omáčky s ovocím pre deti i dospelých

Džemy, marmelády a lekváre

Naše omáčky si obľúbi celá rodina. Využijete ich pri obložených misách, cestovinách, grilovačkách, ryžových jedlách, pri tvorbe domácich burgrov a mnoho, mnoho ďalších. Variácií je totiž nekonečne veľa. Táto naša superchutná tajná zbraň z vás urobí špičkového kuchára bez námahy.

Či ste v kuchyni úplní začiatočníci, skúsené gazdinky alebo profesionálni gurmáni, lásku v našich domácich omáčkach si nájde každý.


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho