Prihlásiť sa Registrovať sa

Jedálničky


Jedálničky sú dostupné len pre našich členov

Prihlásenie

Registrácia

Náhodné blogy

Zobraziť viacej blogov?

Prírodná prevencia pred vznikom chorôb? Živá vodíková voda.

Voda bohatá na vodík v tele pôsobí ako silný antioxidant. Obrovská dávka hydratácie a energie v jednom pohári.

Prírodná prevencia pred vznikom chorôb? Živá vodíková voda.

Vo svojom okolí sa často stretávame s tvrdením ľudí, že obyčajná voda je nudná a preto sa nedokážu prinútiť piť jej dostatok. V snahe vylepšiť svoj pitný režim ľudia kupujú balené vody sýtené oxidom uhličitým, ktorý je pre organizmus úplne zbytočný. Za čo teda takúto vodu vymeniť, aby sa z povinnej hydratácie tela stala zábava s pridanými, liečivými účinkami? Vyskúšajte vodu obohatenú o vodík.

Vodíková voda je vlastne voda so zvýšeným množstvom molekulárneho vodíka, ktorý plní ochrannú a preventívnu funkciu. Ako mimoriadne silný a účinný antioxidant preniká do buniek kde neutralizuje vplyv škodlivých voľných radikálov.

Dôvodom, prečo je práve táto voda lepším riešením ako podporiť imunitný systém a prirodzené procesy tela je to, že molekulárny vodík dokáže účinne preniknúť do všetkých tkanív a buniek vrátane mozgových. Dokáže znižovať prejavy alergických reakcií, redukuje malátnosť a únavu, bojuje s oxidačným stresom. Ďalším benefitom je zvyšovanie fyzickej výkonnosti a tento fakt je potvrdený aj na štúdiách, počas ktorých sa porovnával výkon profesionálnych športovcov.

Prvé preukázané výsledky vodíkovej vody na terapeutické účely boli zistené už koncom 17. storočia.

Pozitíva molekulárneho vodíka vo vode na zdravie a vitalitu ľudského tela sa postupne nabaľujú ako sneh na snehovú guľu. Je vysoko pravdepodobné, že si pomerne rýchlo všimnete zmeny aj na pokožke, ktorá bude pôsobiť vypnuto, mladšie a sviežo. Vodíkovú vodu je vhodné zaradiť aj do svojej dennej kozmetickej rutiny na vonkajšie použitie. Pleť dostane dávku hĺbkovej hydratácie a výsledkom bude zjemnenie vrások.

Chuť alkalickej vody obohatenej o vodíkje príjemná, akoby jemnejšia a čistejšia v porovnaní s klasickou vodou z vodovodu. Táto voda je vhodná aj na prípravu jedál alebo domácich nápojov ako káva či kvalitný čaj. Pozor, pravdepodobne vás prekvapí intenzívnejšia chuť a vôňa pripravovaných pochutín, pretože alkalická voda dokáže zo surovín vytiahnuť a podporiť prirodzenú chuť, vôňu či farbu.

Voda bohatá na vodík nie je zbavená minerálov, naopak obsahuje potrebný vápnik, horčík, sodík a draslík. Aké množstvo vodíka denne môžeme prijať? Obavy z pitia takejto vody nie sú na mieste, pretože molekulárnym vodíkom nie je možné predávkovať sa. Práve naopak, vďaka svojim unikátnym vlastnostiam nezaťažuje telo tak, ako bežne dostupná voda.

Aký je ale rozdiel medzi antioxidantmi z vodíkovej vody a tým, ktoré sú obsiahnuté v prirodzenej potrave, napríklad v bobuľovom ovocí? V skutočnosti plynný vodík vo vode plne nenahrádza antioxidanty v strave, no čo je ešte dôležitejšie, v tele fungujú spoločne a tak ponúkajú niekoľko násobne vyšší a rýchlejší účinok. Odlišnosť tohto tekutého antioxidantu je v tom, že pri neutralizácii škodlivých voľných radikálov nezanecháva odpadové zvyšky, znásobuje antioxidačné systémy v tele, má spomedzi svojej konkurencie najmenšiu molekulu a tak sa dokáže dostať aj na miesta, kde iné antioxidanty nemajú šancu a môžete ho prijímať ľubovolne veľa, bez zbytočného navyšovania kalórií, čo ocenia najmä ľudia v redukčnej diéte.

Tip na záver: Každé ráno na lačno vypite 2 poháre čistej, ionizovanej vody obohatenej o vodík. Vďaka hĺbkovej hydratácii buniek vaše telo dobijete prirodzenou dávkou energie. Najlepší štart do nového dňa!

Niet pochýb, že po kompletnej zmene pitného režimu sa vďaka vode bohatej na vodík zlepšilo fyzické aj psychické zdravie nejednému z nás. Skúsenosti hovoria jasne a sú viac ako akýkoľvek článok na túto tému. Vyskúšajte preto aj vy zmeniť kvalitu svojho života a nezabudnite nám dať spätnú väzbu.


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho