Prihlásiť sa Registrovať sa

Jedálničky


Jedálničky sú dostupné len pre našich členov

Prihlásenie

Registrácia

Náhodné blogy

Zobraziť viacej blogov?

Bio ovocné a zeleninové šťavy najvyššej kvality.

Zelenina a ovocie sú základom zdravých čriev. Ponúkame vám kompletného sprievodcu tekutým zdravím.

Bio ovocné a zeleninové šťavy najvyššej kvality.

Všetko, čo naše telo potrebuje dokážeme dopestovať lokálne, v najlepšej kvalite. Vitamínové doplnky nikdy nenahradia silu prirodzených nutričných látok z kvalitného ovocia, zeleniny a byliniek. Príroda to zariadila úžasne. Je fakt, že všetko, čo naše telo potrebuje pre správne a zdravé fungovanie nájdeme vo svojom okolí.

Pitie štiav nemusí automaticky znamenať diétu. Naopak, ak doplníte svoj denný pitný režim o čerstvé ovocné a zeleninové šťavy, pocítite vlnu energie a vitality bez hladovania.

Je cukor v ovocných šťavách škodlivý? Prírodná glukóza a fruktóza z ovocia a medu sa od rafinovaného cukru veľmi líši. Vďaka tomu, že sú čerstvé štavy ľahko strávitelné, ovocný cukor prakticky okamžite opúšťa žalúdok a vchádza do krvného obehu. Nápoje z našej slnkom zaliatej záhrady ťa nabijú potrebnou dávkou vitamínov, minerálov a vlákniny. Vďaka pravidelnej konzumácii kvalitných 100% ovocných a zeleninových štiav, ktoré sú plné antioxidantov, dokáže telo efektívne bojovať s vírusmi, hubami či baktériami v tele.

Konzumácia čerstvých nepasterizovaných štiavje bezpečná a vhodná pre každého z nás. Vedeli ste, že každá naša šťava obsahuje minimálne 100-250 mg vitamínu C? Štúdie preukázali pozitívny vplyv pravidelného pitia čerstvých štiav na kvalitu pleti, vlasov, nechtov, pokožky, očí ale napríklad aj vážnejšie ochorenia. Ovocné a zeleninové šťavy dokážu oddialiť nástup Alzheimerovej choroby, pomáhajú zmierňovať zápaly v tele, odvádzať toxíny, či znižovať riziko vzniku srdcovo-cievnych ochorení.

Naše zdravé nápoje obľubujú ľudia, ktorí:

  • vyhľadávajú kvalitnú formu hydratácie tela,
  • tí, ktorým záleží na zdravom životnom štýle,
  • ľudia, ktorí sú príliš zaneprázdnení a počas dňa nedokážu konzumovať odporúčaný dostatok rastlinnej stravy,
  • tí, ktorí kvôli dentálnym problémom nedokážu správne požuť tvrdé ovocie a zeleninu,
  • deti, ktoré majú voči surovej zelenine odpor,
  • športovci.

KVALITA VYCHÁDZA Z FILOZOFIE NAŠEJ FARMY

Dávame vám prísľub, že najlepšia kvalita je základný pilier našej farmy. Preto aj naše ovocné, zeleninové a bio zázvorové šťavy vyrábame iba z čerstvých, nepoškodených a dokonale dozretých plodov z našej záhrady. Naše vitamínové bomby navyše obohacujeme aj pridaním čerstvých bylín, ktoré dodávajú znamenitú korenistú chuť, vôňu a dodatočné liečivé účinky. Za vôňu a chuť byliniek môžu fenoli a terpény, ktoré sa zároveň vyznačujú antioxidačnými a protizápalovými vlastnosťami.

Naše plnochutné šťavy vyrobené z plodín pestovaných s láskou a rešpektom k prírode sú dôkazom toho, že kvalitné potraviny sa dajú vyprodukovať aj bez umelých sladidiel a dochucovadiel, konzervantov, chémie či farbív.

PASTERIZÁCIA? HOVORÍME DÔRAZNÉ NIE!

Prospešné fytolátky sa tepelnou úpravou spravidla znehodnocujú. Preto sme sa naše šťavy rozhodli pripravovať inak. V prvom rade využívame konzerváciu vitamínom C a následne sú ovocno-zeleninové šťavy sterilizované tlakom v hyperbarickej komore. Tento proces zabezpečí uchovanie všetkých prospešných látok a živín.

Pitie našich čerstvých ovocných a zeleninových štiav je najrýchlejšia cesta ako posilniť imunitu, hydratovať telo, dodať mu potrebnú energiu, výživu a nakopnúť do nového dňa. Dajte nám vedieť, ktorú milujete najviac!


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho